Ruilen & retourneren

Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden.

Voorwaarden bij retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan ons te retourneren.
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

  • Een kopie van uw factuur dient meegestuurd te worden ( of stuur even een mail ) zodat wij weten om welke bestelling het gaat
  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat en in de onbeschadigde originele verpakking teruggestuurd te worden
  • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn
  • Artikelen worden niet teruggenomen als deze gewassen zijn of als u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn
  • Artikelen retour sturen dan zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling
  • Heeft u gekozen voor afhalen dan mag u de artikelen ook op die manier weer retourneren, het terugstorten van aankoopbedrag blijft wel via de de bank verlopen dit i.v.m de administratie.
  • Indien uw retour het aankoop bedrag onder de €35,00 van gratis verzenden brengt zullen wij deze in mindering brengen op uw creditering
  • Wij adviseren om uw retouren met verzendbewijs te verzenden. (Retour sturen is op eigen risico)

Artikelen die uitgesloten zijn van retournering

  • Op gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht niet van toepassing, dit geldt voor bijvoorbeeld shirts met naam, aangepaste maten of modellen.

Voorwaarden bij ruilen

Qiddiez kindermode vindt het belangrijk om haar klanten goed te helpen. Daarom bieden we altijd de mogelijkheid om artikelen om te ruilen. Helaas is het niet mogelijk voor Qiddiez kindermode om de kosten van de retourzending op zich te nemen. De omgeruilde artikelen verzenden wij uiteraard wel gratis voor je! Graag ontvangen wij hierover een mail, die kunt u verzenden naar info@qiddiez.nl.

Qiddiez Kindermode behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of (originele verpakking) opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd en er geen mankementen zijn geconstateerd.

Wij verwerken de retourzendingen dagelijks. Het betaalde bedrag wat op de factuur staat voor het aangekochte artikel word terug gestort op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

Helaas kunnen onze afgeprijsde artikelen niet geretourneerd worden!

Retouradres:
Qiddiez Kindermode
Woal Pieper 12
1777DW
Hippolytushoef
info@qiddiez.nl