Algemene voorwaarden

Qiddiez Kindermode hanteert bij elke bestelling de onderstaande algemene voorwaarden

Overeenkomst

Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Qiddiez Kindermode om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Privacy

Aangepast op 24-05-2018
Qiddiez Kindermode gaat met de grootst mogelijke voorzichtigheid om met jouw persoonlijke gegevens en zorgen ten alle tijden dat wij voldoen aan de nieuwe privacywet. Dat wil zeggen: wij zullen deze enkel gebruiken voor noodzakelijke doeleinden en deze zullen nooit aan derden worden verstrekt, tenzij daar door jou uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. Heb je iets besteld bij ons, dan verstrekken wij wel jouw gegevens aan onze transporteur POSTNL zodat zij in staat zijn je pakket te bezorgen op jouw adres.

Onze volledige website is beveiligd. Dit betekend dat alles wat u op onze website invult , aanklikt of betaald wordt door middel van een beveiligde verbinding verzonden.

Wat wij verzamelen wij:

 1. naam
 2. contactgegevens inclusief e-mail
 3. demografische gegevens zoals postcode, voorkeuren en interesses
 4. betaalgegevens
 5. ip adres

U hebt de volgende rechten:

 • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
 • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
 • het laten corrigeren van fouten
 • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
 • intrekken van toestemming
 • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Acties

Bij deelname aan acties via Qiddiez.nl of de Facebook pagina van Qiddiez Kindermode geeft u automatisch toestemming om uw naam en of foto te gebruiken voor reclame uitingen.

Betaling

We hebben voor de volgende betaalmogelijkheid gekozen:
– IDEAL
– Overboeking

Levering

Qiddiez Kindermode zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Qiddiez Kindermode behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Verzending

Artikelen worden verzonden via PostNL  en DHL als de betaling ontvangen is. Qiddiez Kindermode is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL of DHL.

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaald, streven wij ernaar de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden met uitzondering van de handgemaakte artikelen. Wij verzenden via PostNL of DHL . Dit alleen op werkdagen (ma t/m vr). PostNL doet zijn best om uw bestelling binnen 2 werkdagen af te leveren binnen Nederland. Hier kunt u echter geen rechten aan ontlenen.

Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Qiddiez Kindermode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

Prijzen

De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro`s.

Ruilen & Retourneren

Voorwaarden bij Retouren-Ruilen.
U heeft het recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan ons te retourneren (op eigen kosten). Let op dat artikelen van onze Sale pagina niet geretourneerd kunnen worden!
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen.
Een kopie van uw factuur (via email ontvangen) dient meegestuurd te worden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat in de onbeschadigde originele verpakking in een verzendverpakking (doos en/of brievenbus pakketje) teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen)
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
Artikelen retour sturen dan zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Wij adviseren om uw retouren met verzendbewijs te verzenden, het verzenden is op eigen risico
Artikel ruilen geen probleem, kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. De omgeruilde artikelen verzenden wij wel gratis.

Artikelen die uitgesloten zijn van retournering
Op gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht niet van toepassing, dit geldt voor bijvoorbeeld shirts met naam, aangepaste maten of modellen.

Indien bij het retourneren/ruilen van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Qiddiez Kindermode het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 5 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.
Qiddiez kindermode behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of (originele verpakking) opzettelijk is beschadigd.
Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Retour adres:
Qiddiez Kindermode
Fruitlaan 56
6515 BS
Nijmegen

Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de levering van artikelen en of de diensten van Qiddiez Kindermode dan kunt u ons bereiken via contact op de home pagina. Wij zullen uw klacht binnen 5 werkdagen afhandelen en u via de e-mail benaderen.

Copyright ©
Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Qiddiez Kindermode materiaal dat zich op de website of sociale media bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.

Zie ook de website van de Europese Commissie betreffende Onlinegeschillenbeslechting tussen webwinkels en consumenten.

KvK-nummer 73571156